Cercar en aquest blog

dissabte, 31 d’octubre del 2020

01-09-2012 Escalada via Martinetti a St. Llorenç de Montgai (La Noguera)

La setmana passada vam anar a la Savina Wall per tal de millorar els ancoratges de la segona reunió, per posar-ne un de més i canviar els dos existents. Ara els tres duen anella per rapelar. De tornada vam quedar amb el Josep de fer la Martinetti, una de les més clàssiques de la paret de la Formiguera.

Ressenya treta del blog Escalatroncs
El dia no comença massa bé ja que a l'entrar a Sant Llorenç, em ve al cap tot de sobte que no he carregat al cotxe ni na corda ni la motxilla amb la resta d'estris, cintes, gats, casc, talabard, etc. Apa torna cap a Bellpuig a buscar-ho.
Per fi torno a ser a Sant Llorenç i a la taula del bar del Jaume, el Juan Gutierrez, el Miguel Angel i la seva dona, i el Pepe ja havien esmorzat. El Josep m'ha esperat i esmorzem plegats.
En acabar, agafem i començem a passar amb el cotxe cap a l'aparcament. Amb els trastes carregats, enfilem cap a la Formiguera, passant la costa de la via, on una mica més endavant ja es veuen les dues marques de l'aigua a la paret. Pel mig de les dues més grans comença la via.
Comença el Josep fent el primer llarg i jo faig el segon. No empalmem les dues primeres tirades perquè no sabiem exactament com eren de llargs.








El Josep devia fer el tercer llarg fins a cim. Acabo aquest post, atès que l'he trobat com a esborrany i després de 8 anys, no recordo pas gaire cosa. El que si tinc és un record de felicitat, o alguna cosa semblant i, sobretot la certesa que aquella va ser la millor època d'escalada. D'ençà de l'accident el febrer del 2013 a l'últim llarg de la via del Lluís, a Montroig, he hagut de tornar a començar des de zero amb les limitacions del trencament del turmell, que ja per sempre més em limitaran. Això no vol dir que ho hagi deixat, continuaré fent el que pugui fins que el turmell digui prou.
Només puc donar les gràcies als companys que sempre m'han recolzat en tot el que he necessitat. Gràcies nois.
Fins a la propera.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada