Cercar en aquest blog

diumenge, 18 de desembre del 2011

18/12/2011 Escalada Savina Wall a la paret de la Formiguera

Via Savina Wall, de creació nostra ara farà un any. Via en color vermell
La via Savina Wall varem crear-la entre el desembre de 2010 i el gener de 2011 entre el Pepe Hidalgo, el Carles Tarsà, el Pedro Pérez i jo, tots integrants de Centre Excursionista de la Segarra, amb seu a Cervera.
La via té 80m. de desnivell, tres llargs, el primer III grau, el segon IV+ i el tercer es de Vè, està totalment equipada amb parabolts. El descens pot ser rappelant o bé fer la baixada pel corriol de la cara nord.




Quedem amb el Pepe per fer la segona escalada després de la trencada de cama, com sempre primer hem de passar pel bar de St. Llorenç per esmorzar. En acabar anem cap a la zona d'escalada i comencem l'aproximació fins a peu de via.

El Pepe preparant la corda nova
Travessant el rierol amb força canya xisca.
Vista de la paret de la Formiguera desde la pujada de la via del tren.

El primer llarg el fa el Pepe, d'una tirada i amb moltes ganes, ja que ha recuperat una mica més de força a la cama, munta la primera reunió i començo a pujar jo de segon.

El segon llarg i el tercer els faig jo de primer, recordant els dies de la construcció de la via, amb nostàlgia de la companyia del Pedro, que al cap de tres o quatre mesos de l'acabament de la via, va tornar cap a casa seva, a Palència. Gran persona, i molt bon amic.

En Pepe a la primera reunió.


Jo a l'alçada de la savina que dona nom a la nostra via.

El pepe va pujant amb facilitat, recupera la forma ràpidament, Disfruta molt de la via i només per això ja val la pena sortir a fer-la. La Savina Wall és i serà sempre per a mi una via molt especial.

Tot content a l'arribada del tercer llarg.

Foto final de via, sans i estalvis.

 Bé aquí s'acaba la breu descipció de la nostra sortida. Fins a la propera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada